Aflată în Dubai, proprietatea i-a uimit cu totul pe internauți. Așa arată intrarea într-una dintre cele mai spectaculoase, dar inteligente case construite vreodată.

Proprietatea aflată în Dubai este chiar la malul Golfului Persic. Are plajă privată și este dotată cu mobilă și aparatură de ultimă generație.

Piscina de tip infinit, amplasată chiar pe plajă, este unul dintre punctele de atracții ale proprietății, dar nu este singurul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Povestea a doi români care s-au mutat cu cei 8 copii ai lor într-o casă abandonată din Franța. Proprietarii au chemat poliția- wowbiz.ro

Cu șase dormitoare și băi în care pereții sunt integral de sticlă, vila este o provocare pentru toți cei care îi calcă pragul.

Finisajele sofisticate și elegante sunt combinația aproape perfectă între modernul zilelor noastre și avangardismul viitorului. Locuința a fost proiectată cu două bucătării, una pentru impresia artistică a invitaților și pentru decor, iar o alta pentru gătitul propriu zis.

Din moderna locuință nu lipsesc nici zonele de relaxare, însă actualizate cu multe elemente de ultimă generație.

A fost prezentată în mediul online și este disponibilă pentru cumpărare, însă nu s-a făcut public deocamdată prețul cu care este scoasă la vânzare.

Citește și: O stewardesă a vărsat o băutură fierbinte pe o fetiță de 10 ani, iar compania aeriană a dat vina pe copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si