Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Avangardism imobiliar. Cum arată cea mai inteligentă și modernă casă de pe planetă

Vă arătăm acum una dintre cele mai avangardiste case de pe planetă. Este vorba de o locuință inteligentă care se aseamănă mai degrabă cu o bijuterie arhitecturală, nu cu o casă.

Redactia Stirile Kanal D,

AVANGARDISM IMOBILIAR [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Aflată în Dubai, proprietatea i-a uimit cu totul pe internauți. Așa arată intrarea într-una dintre cele mai spectaculoase, dar inteligente case construite vreodată.

Proprietatea aflată în Dubai este chiar la malul Golfului Persic. Are plajă privată și este dotată cu mobilă și aparatură de ultimă generație.

Piscina de tip infinit, amplasată chiar pe plajă, este unul dintre punctele de atracții ale proprietății, dar nu este singurul.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

Cu șase dormitoare și băi în care pereții sunt integral de sticlă, vila este o provocare pentru toți cei care îi calcă pragul.

Finisajele sofisticate și elegante sunt combinația aproape perfectă între modernul zilelor noastre și avangardismul viitorului. Locuința a fost proiectată cu două bucătării, una pentru impresia artistică a invitaților și pentru decor, iar o alta pentru gătitul propriu zis.

Din moderna locuință nu lipsesc nici zonele de relaxare, însă actualizate cu multe elemente de ultimă generație.

A fost prezentată în mediul online și este disponibilă pentru cumpărare, însă nu s-a făcut public deocamdată prețul cu care este scoasă la vânzare.

Citește și: O stewardesă a vărsat o băutură fierbinte pe o fetiță de 10 ani, iar compania aeriană a dat vina pe copil

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI