La slujbă au participat părinții lui Răzvan Ciobanu și câțiva prieteni apropiați. Înainte de a merge la restaurant, au mers și la mormânt, acolo unde au aprins lumânări și au lăsat flori.

Citeste si: Fostul internaţional spaniol Jose Antonio Reyes a murit la vârsta de 35 de ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajul premierului Viorica Dăncilă de Ziua Copilului

Citeste si: Laurenția Teodorovici s-a stins din viață! "Ne luăm rămas bun de la ea, la Cimitirul Armenesc, Chișinău"

În fața restaurantului a fost forfotă mare, parinții și prietenii dorind ca totul să iasă perfect.

Alina Vicol, avocata și prietena lui Răzvan Ciobanu, a vorbit despre emoția trăită la parastasul de 40 de zile al designerului de moda

"Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi. Este dureros tot. Este de neacceptat că cineva poate să plece atât de tânră dintre noi. Dumnezeu ştie ce face şi noi nu putem să judecăm faptele lui. Vom mânca mâncarea lui preferată la unul dintre restaurantele lui preferate.

Răzvan este acum tot timpul cu noi", a spus avocata Laura Vicol pentru un post tv.

La parastas s-a servit mâncarea preferată a lui Răzvan Ciobanu

Parastasul de 40 zile al creatorului de moda, Razvan Ciobanu a fost facut in mare secret, la unul dintre restaurantele de lux, din zona Dorobanti. Familia a pus la dispozitia prietenilor apropiati un microbuz care i-a adus direct la adresa.

Totul s-a desfasurat intr-unul dintre separeurile localurilor frecventate de Razvan. Era locul unde se intalnea si se delecta cu mancare italieneasca ale lui Razvan.

La prima pomenire, au fost aproximativ 20 de persoane, mai exact familia si oamenii care l-au iubit si i-au respectat talentul. S-au servit pachetele de primavara, focaccia cu parmesan, muschi de vita cu sparanghel adica mancarea preferata a lui Razvan Ciobanu, dar si coliva care a fost sfiintita de preotul care a venit si la restaurant. Laura Vicol, avocata dar si prietena de suflet a lui Razvan Cobanu a fost cea care impreuna cu tatal si mama creatorului de moda au organizat totul.

Mai multe imagini de la parastasul lui Răzvan Ciobanu vedeți în EXCLUSVITATE la ȘTIRILE KANAL D, începând cu ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si