Zborul de la Tokyo către orașul Seattle, pe coasta de vest a SUA, a fost întrerupt de incidentul șocant. Avionul a revenit pe aeroportul Haneda din Tokyo, după ce un pasager ar fi mușcat brațul unei stewardese, potrivit Japan Times.

Citește și: VIDEO- 5 morți în urma avionului mistuit de flăcări la Tokyo

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, despre care se crede că este cetățean american, a fost arestat de poliția din Tokyo la aterizare.

El este acuzat că ar fi cauzat răni ușoare însoțitoarei de zbor, conform agenției naționale de presă Kyodo.

Incidentul a avut loc marți seara în timp ce avionul de pasageri, zborul 118, survola Pacificul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Motivul care a declanșat comportamentului bărbatului este încă neclar.

Avion revenit pe aeroport după mușcătura unui pasager băut

Pasagerul, un american în vârstă de 55 de ani, și-ar fi înfipt dinții în brațul membrei echipajului de zbor în timp ce era „foarte beat”, lăsând-o ușor rănită pe femeie, a declarat un purtător de cuvânt al ANA.

Atacul i-a determinat pe piloții avionului cu 159 de pasageri la bord să se întoarcă peste Pacific către aeroportul Haneda, unde bărbatul a fost predat Poliției Metropolitane din Tokyo, potrivit companiei aeriene.

Radiodifuzorul japonez TBS a transmis că pasagerul le-a spus anchetatorilor că „nu-și amintește” comportamentul său.

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au comparat incidentul cu „începutul unui film cu zombie”.

Alții au deplâns lista lungă de probleme ale aviației japoneze din acest an- cu alte patru incidente făcând titluri de presă în ultimele două săptămâni.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Primele mărturii ale pasagerilor din avionul cuprins de flăcări în Japonia. „Trebuia să-mi protejez fiica”

Cea mai gravă situație a fost o coliziune aproape catastrofală pe aeroportul Haneda între o aeronavă Japan Airlines și un avion mai mic al pazei de coastă, pe 2 ianuarie, incident soldat cu 5 morți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si