Zeci de timisoreni s-au distrat de minune, azi-noapte, la strandul din centrul orasului, iar tunurile cu spuma au făcut ca balaceala sa fie si mai atractiva

Andreea Borboros, corespondent Stirile Kanal D: Desi este trecut de miezul noptii, apa din bazin are 26 de grade, asadar este numai buna pentru balacit. Spuma însă face ca aceasta distractia sa fie una de neuitat, mai ales dupa zilele caniculare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentantii strandului au fost nevoiti sa prelungeasca programul de functionare, deoarece din ce in ce mai multi clienti aleg sa se racoreasca pe timpul noptii, in apa din bazin, mai ales ca in aceasta perioada cu temperaturi caniculare.

AHMED ABDULAH, administrator bazin: Ziua este foarte cald afara iar noaptea ca sa fie mai racoare facem spuma party, ca sa se distreze, relaxeze, o idee noua.

Distractia de noapte la strand incepe la ora 22.00 si se incheie dupa miezul noprtii, la ora 3.00. Pretul unui bilet de intrare este de 20 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si