Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bălăceală în miez de noapte

Canicula care s-a abatut asupra tarii noastre i-a scos pe timisoreni din case, in miez de noapte și au mers la stradul din centrul orasului, unde au avut parte de o balaceală cu spumă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de timisoreni s-au distrat de minune, azi-noapte, la strandul din centrul orasului, iar tunurile cu spuma au făcut ca balaceala sa fie si mai atractiva

Andreea Borboros, corespondent Stirile Kanal D: Desi este trecut de miezul noptii, apa din bazin are 26 de grade, asadar este numai buna pentru balacit. Spuma însă face ca aceasta distractia sa fie una de neuitat, mai ales dupa zilele caniculare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Reprezentantii strandului au fost nevoiti sa prelungeasca programul de functionare, deoarece din ce in ce mai multi clienti aleg sa se racoreasca pe timpul noptii, in apa din bazin, mai ales ca in aceasta perioada cu temperaturi caniculare.

AHMED ABDULAH, administrator bazin: Ziua este foarte cald afara iar noaptea ca sa fie mai racoare facem spuma party, ca sa se distreze, relaxeze, o idee noua.

Distractia de noapte la strand incepe la ora 22.00 si se incheie dupa miezul noprtii, la ora 3.00. Pretul unui bilet de intrare este de 20 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI