Incidentul a avult loc in zona Dealul Pietrisului, din apropiere de Curtea de Arges. Cei doi barbati, tata si fiu, se plimbau linistiti prin padure cand au fost atacati din senin de un urs. Fiul a scapat nevatamat, insa tatal a fost muscat de picior de animalul salbatic.

Fiul victimei a sunat la 112. La fata locului au fost trimisi mai multi jandarmi montani, dar si un echipaj de Ambulanta pentru a prelua barbatul ranit.

Un martor care locuieste in apropiere i-a ajutat pe salvatori sa ajunga la victima.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ursii au coborat printre oameni in Busteni si Vrancea

Barbatul ranit a fost transportat la Spitalul Judetean din Pitesti. Pentru a-i salva viata, medicii au fost nevoiti sa ia o decizie radicala.

Pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete, autoritatile locale vor cere Ministerului Mediului aprobare pentru impuscarea ursului. Daca acest lucru nu se va putea, atunci edilii ar putea sa ceara relocarea animalului salbatic.

Citeste si: Bărbat din Vrancea, găsit mort pe un deal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si