Seara trecuta, in jurul orei 22.00, oamenii care se aflau in centrul Busteniului au dat nas in nas cu musafirul neasteptat. Ursul, coborat din padure, se plimba linistit pe langa locuintele oamenilor si a devenit centrul atentiei.

Imprudenti, oamenii care il filmau aceste au incercat sa alunge animalul in padure. O tragedie s-ar fi putut produce in orice moment. Cand s-a simtit incoltit de oameni, ursul a incercat chiar sa atace.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Locuitorii din Busteni spun ca astfel de scene se petrec aproape zilnic in oras, iar autoritatile nu gasesc solutii pentru a rezolva problema.

Animalele salbatice coboara de multe ori chiar si in apropierea drumurilor nationale. Un pui de urs a fost filmat pe o sosea, in apropiere de localitatea Gresu, din Vrancea.

Specialistii spun ca, daca nu se simt in pericol, ursii nu ataca oamenii.

Primul instinct al lor este sa fuga cand ajung in apropierea unui om. Cei care dau nas in nas cu animalele salbatice sunt sfatuiti sa nu se apropie de ele si sa sune imediat la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si