Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bărbat ucis de explozia unui poiectil. Reacția autorităților locale

Un barbat a murit, iar altul este ranit după ce ar fi incercat să taie un proiectil. Explozia s-a petrecut in curtea unei firme din Alba care se ocupă de colectarea fierului vechi.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia a avut loc in localitatea Pianu de Jos, in curtea unei firme care se ocupa de colectarea fierului vechi. Se pare ca cei doi barbati- in varsta de 43 si 52 de ani- ar fi incercat sa manevreze un proiectil din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Chiar in acel moment s-a produs insa o explozie, iar omul mai tanar a murit.

La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salavatori.

Citeste si: Caz șocant în Alba. Un bărbat a murit în timp ce încerca să taie un proiectil

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Lt. col. Ovidiu Costea, prim adjunct ISU Alba: Am fost solicitati sa acordam primul ajutor unei victim ranita in urma unei explozii. Victima a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la spial avand rani provocate de schije in urma unei explozii.

Cea de-a doua victima a fost gasita la fata locului, din pacate decedata ca urmare a leziunilor incompatibile cu viata.

In urma exploziei, cel de-al doilea barbat, in varsta de 52 de ani a fost ranit.

Bărbat ucis de explozia unui poiectil

Nicolae Albu, prefect Alba: Se pare ca a avut loc o explozie in timp ce incerca sa taie o bucata de metal.

Nu stim inca despre ce este vorba, s-au acumulat gaze in interior, au mai fost ceva urme. Se pare ca ar fi un proiectil dezafectat, asa ar fi trebuit sa fie. O sa faca cercetari colegii de la politie.

Lazar Voisan, viceprimar comuna Pianu: Nu stiam ce se se desfaoara aici, fiind o prorpietate private, noi nu am avut cunostinta de asa ceva. Aveam cunostinta tot la cest proprietar de depozitarea unor cartoane pentru care a facut notificare scrisa si i-am dat termen sa le ia, dar nu stiam ca are asa ceva pentru ca nu putea intra pe

prorprietatea omului. S-a auzit pana in Pianu de Sus, la 4 kilometri. A iesit un fum gros si toata lumea s-a alarmat.

Citeste si: Explozie la Uzina Mecanica Babeni. Un tanar de 22 de ani a murit

Politistii au demarat o ancheta in aces caz. Oamenii legii incearca acum sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs tragedia si au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si nerespectarea regimului materialelor explozive.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI