Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Barbie și Openheimer, bătălie pentru globurile de aur. Ce nominalizări au primit producțiile cinematografice?

Filmele Barbie și Openheimer se află în bătălie pentru globurile de aur. Iată de nominalizări a primit fiecare producție cinematografică!

Redactia Stirile Kanal D,

Barbie și Openheimer, bătălie pentru globurile de aur [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cele mai în vogă filme ale momentului duc o bătălie strânsă pentru Globurile de Aur, premii ce vor fi decernate la sfârșitul acestei săptămâni. Producțiile Barbie și Oppenheimer conduc în fruntea listei cu 9, respectiv 8 nominalizări. Globurile de Aur reprezintă o ceremonie importantă în lumea cinematografiei: este primul eveniment al industriei din an și oferă indicii clare despre favoriții Oscarurilor, a transmis Simona Pătruleasa.

Barbie și Openheimer, bătălie pentru globurile de aur

Povestea celebrei păpuși Barbie, a cărei viata perfecta din lumea imaginara este data peste cap de mai multe evenimente neprevazute petrecute in lumea reala, a umplut sălile de cinematograf încă din prima zi de lansare. Succesul răsunător al comediei Barbie a adus filmului nu mai puțin de 9 nominalizări la premiile Globul de Aur si l-a urcat, astfel, in fruntea clasamentului.Printre

cele mai importante categorii la care concureaza Barbie, sunt cele pentru cel mai bun musical, cel mai bun fil de box office, cea mai bună regie, dar si cea mai buna actriță într-un rol de comedie, frumoasa Margot Robbie

Daca producția Barbie a transformat-o pe regizoarea filmului în cea mai bine plătită femeie regizor din istorie, filmul Oppenheimmer este caracterizat drept cel mai bun film din cariera regizorala a lui Christopher Nolan.

Filmul Oppenhaimer, producția fenomen despre viata fizicianului cu același nume, care este părintele bombei atomice- a strâns 8 nominalizări la Globurile de Aur. Thrillerul se concentrează pe dilema morala si frământările omului de știință care se vede obligat sa riște sa distrugă lumea, pentru a o salva.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nominalizat pentru cea mai bună drama, cel mai bun film de box office, cel mai bun regizor si cei mai buni actori, filmul reprezinta un apogeu al muncii regizorale desfășurate de Chritopher Nolan. Recunoscut pentru producții atipice cu profunde implicații psihologice, precum Memento sau Inception, regizorul a combinat in Oppenheimer mai multe elemente ce transforma filmul într-o capodopera a thrillerului.

Cu o distribuție de excepție, Oppenheimer se anunță un concurent de temut.

Din lista nominalizărilor nu lipsesc producții precum Crimele Din Osage County- drama lui Martin Scorsese, care a adunat 7 nominalizări la Globurile de Aur- dar si Sarmane Creaturi, o comedie neagra cu Emma Stone in rol principal. Ceremonia decernării Globurilor de Aur are loc la finalul acestei săptămâni si este un eveniment importanta care arata favoriții mult-râvnitelor statuete Oscar.

Citește și: VIDEO- Cele mai așteptate filme ale anului. În 2024 vor fi multe surprize cinematografice

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI