Bianca a simțit o dorință puternică de a pleca din "Casa Iubirii", iar nimeni nu a înțeles exact ce a declanșat această reacție.

Citește și: VIDEO. Patrick a luat o decizie: "Larisa e un subiect închis". Concurenta izbucnește în lacrimi în gala din "Casa Iubirii"

"Am plâns pentru că am fost copleșită de emoții. M-am simțit aruncată în gard. Când v-am auzit pe voi spunând că Bianca pare malefică, eu m-am simțit foarte prost pentru că eu nu sunt așa", le-a explicat Bianca băieților.

Concurenta a simțit că a fost percepută greșit de cei din casă, moment în care a resimțit o presiune foarte mare.

De ce s-a supărat Cosmin pe Bianca

Cosmin a fost revoltat după ce a văzut o postare făcuta de Bianca pe rețelele de socializare. El i-a amintit Biancăi de o postare legată de "hiene", postare discutată anterior cu Patrick

"În afară de asta, ai mai postat un cadru cu noi trei- eu, tu și Ștefania, și comentariul era legat de ce a spus Robi: 'corpul Ștefaniei cu mintea Biancăi'. De ce ai simțit să faci chestia asta pentru că pe mine m-a deranjat?", a întrebat-o Cosmin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

A fost ca și cum Bianca ar fi fost de acord cu declarația făcută de Robi, spune Cosmin.

Bianca s-a apărat: "Am postat chestia aia pentru că unii oameni din mediul online își dau cu părerea. Am și eu prieteni, vroiam să văd cine ce zice despre chestia asta".

Cosmin: "Mi-am luat foarte mult hate online"

Cosmin a reacționat spunându-i Biancăi că putea să își întrebe prietenii în privat, nu să posteze public cadrul cu ei trei, însoțit de remarca lui Robi.

"Chestia asta îi pune pe Cosmin și pe Ștefania într-o lumină foarte proastă", a tras concluzia Julia.

Cosmin a mărturisit că a fost aspri judecat în mediul online legat de cum s-a comportat cu Bianca.

"Eu nu cred că m-am comportat urât. Dar faptul că tu ești foarte susținută și că eu nu m-am îndreptat către tine mi-a atras mult hate"

Chiar dacă Bianca și-a dorit sa plece acasa, a ajuns apoi la concluzia că această experiență îi aduce doar beneficii, asa ca acest gand s-a spulberat din mintea ei.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cine este Bianca din "Casa Iubirii"

Bianca din sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii are 25 de ani și a lucrat în Italia ca make-up artist.

Ea a luat o decizie foarte importantă atunci când a decis să se întoarcă în România pentru a începe căutarea jumătății sale, în cadrul sezonului trei al emisiunii „Casa Iubirii”. 

Bianca este mândră că deține permis de motocicletă. Din acest motiv, Bianca are o mare pasiune pentru motoare și își dorește ca bărbatul din viața ei să accepte această latură a ei, nu neapărat să o și împartă cu ea.

Tânăra de 25 de ani a venit la emisiunea „Casa Iubirii” pentru a căuta cea de a doua “roată”, cu care sa facă echipă pe viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si