La intrarea în ”Casa iubirii” a Francescăi părea că lui Bogdan i s-au aprins călcâiele. Tocmai de aceea a și făcut rapid pași spre a o cunoaște pe șatenă.

Au avut câteva interacțiuni și camere roșii, dar nimic nu a mers așa cum mulți se așteptau. Și asta pentru că după ultimul dialog avut în camera roșie, concurentul a luat o decizie șoc.

Bogdan a spus clar și răspicat că își dorește să pună deja punct cunoașterii cu Francesca. Fapt ce i-a uimit pe toți cei din emisiune, căci părea că între cei doi există o chimie.

Dar se pare că doar părea, căci Bogdan susține că nu a simțit fiorii iubirii. Plus că decizia lui are la bază și felul în care se comportă Francesca.

Chiar și așa, el este de părere că în continuare pot rămâne colegi de emisiuni și pot conversa, lucru pe care nu toate fetele din competiție îl înțeleg.

Bogdan: Francesca, în loc să vii să bem aici cafeaua, o bei cu fetele acolo.

Rebecca: Te treziși pe partea cealaltă? Ai zis că nu mai vrei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Bogdan: O cafea putem bea.

Julia: Ai zis că nu mai vrei interacțiune cu ea.

Bogdan nu se vede alături de Francesca

Casa iubirii

Colaj foto Casa iubirii

[Sursa foto: Captura video]

Însă, la asentimentul lui este și șatena.

Doar că, recunoaște că este puțin dezamăgită de cel care putea să îi devină iubit.

Nu pentru că nu și-a dorit să continue, ci pentru că, susține ea, decizia lui a fost luată cu mult timp înainte de a o verbaliza și, poate, așa cum mai spun alții, influențat fiind de Sebastian. 

Plus că, mai subliniază ea, ruptura dintre ei a venit mult prea repede, timpul nefiind până acum de partea lor, astfel încât să poată să se cunoască mai profund.

Doar că tânărul spune că nimeni și nimic nu l-a influențat, chiar dacă Sebastian îi este un prieten foarte bun, ci pur și simplu crede că interacțiunea lor nu va duce către nimic amoros. 

Robi: Ce părere ai despre Bogdan?

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Francesca: Eu am fost puțin dezamăgită de Bogdan, mi s-a părut totul cusut cu ață albă. Eu cred că el a luat decizia asta de ceva timp și a evitat să-mi spună. Și a încercat la un moment dat să arunce vina pe mine, că eu nu îi arăt, dar, de fapt, el nu simțea.

Bogdan: Decizia mea a fost luată după camera roșie pe care am avut-o noi.

Francesca: Eu nu aș fi oprit interacțiunea, chiar dacă nu eram niciunul foc pe celălalt, dar ne mai puteam cunoaște, nu a fost suficient.

Bogdan: Nu a fost suficient, dar dacă nu a existat o chimie de la început, nu știu dacă va veni pe parcurs treaba asta. Nu am zis că nu-mi place ceva anume la ea, dar am fost anumite situații care m-au făcut să mă dau în spate. Decizia mea nu a fost influențată de nimeni, dar dacă nu am simțit eu și nu am simțit nici din partea ei, nu aveam cum să avansez.

Francesca: Rămânem colegi, nu am de gând nimic, e foarte bine că nu ne-am implicat niciunul și atât.

Casa iubirii

Colaj foto Casa iubirii

[Sursa foto: Captura video]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si