Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bucătăriile vedetelor. Unde iau masa Catherine Zeta Jones, Rihanna şi John Travolta

Ce au în comun Catherine Zeta Jones, Rihanna şi John Travolta? Celebrităţile degustă preparatele preferate în bucătării din case de milioane de dolari.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Catherine Zeta-Jones are si in viata reala o bucatarie demna de un chef. In casa pe care o detine impreuna cu sotul sau, Michael Douglas in apropiere de celebrul cartier new-yorkez Manhatan, celebra actrita isi poate satisface toate gusturile culinare. Resedinta are o bucatarie simpla, in care predomina culoarea alba, cu o insula imensa in centru, cu un blat de marmura demn de un master chef.

Proprietatea, care are 12.000 de metri patrati, este un conac in stil georgian, cu 3 etaje, construit in 1930. Vila, pe care celebrul cuplu a platit 4 milioane si jumatate de dolari, are dimensiuni impresionante: 22 de camere, din care 8 dormitoare si 10 bai.

Citeste si: VIDEO| Casa de vedetă a Larisei Judele, de la „Puterea Dragostei”

Bucătăriile vedetelor. Unde iau masa Rihanna şi John Travolta

John Travolta a platit pentru noua sa proprietate de langa Malibu, in insorita Californie, 2.65 milioane de dolari. Vila, in care are loc o numerosa familie, este caracterizata de spatii largi, in care predomina culorile de lemn natur.

Bucataria, open space, are doua spatii de lucru dotate cu blaturi din granit, o masina de gatit cu hota, incastrate intr-un perete si comunica direct cu un generos spatiu de luat masa.

Ferestrele luminoase asigura proprietatului o priveliste de vis.

Spatiul destinat petrecerii timpului pe timp de zi este completat de un living cu semineu si o uriasa biblioteca. Resedinta, de aproape 700 de metri patrati, are 6 dormitoare si 6 bai dotate cu geamuri frantuzesti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Starul muzicii pop, Rihanna ar fi avut toate motivele sa locuiasca in casa sa de pe dealurile Hollywood-ului. Bucataria imensa in stil modernist a fost decorata in stil minimalist.

Blatul de lucru, spatios, este ingenios impartit cu spatiul de luat masa. Vedeta isi inchriaza vila cu 35.000

de dolari pe luna, adica 420.000 de doalri pe an.

Citeste si: Cum isi protejeaza vedetele intimitatea in ziua de astazi

Noii proprietari vor afla ce inseamna luxul in viziunea artistei din Barbados.

Proprietatea are 3 etaje, o superba piscina si 6 dormitoare si o suprafata utila de 660 de metri patrati.

Celebrul Jon Bon Jovi si-a scos si el ferma de 6 hectare din New Jersey la vanzare. Pretul nu a fost insa dezvaluiti, insa, cu siguranta este de milioane de dolari.

Pe domeniu se afla o cladire impresionanta in stilul secolului al XIX-lea.

Bucataria principala aminteste de stilul colonial, cu mobila in culoarea mierii. Desi imobilul a fost ridicat in urma cu 20 de ani, interiorul este o adevarata incursiune in istoria Americii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI