Ministrul Sănătății, Victor Costache, a cerut DSP București să verifice cazul de la SUUB pentru a vederea exact care este situația.

Fotografiile au fost postate pe internet de deputatul Emanuel Ungureanu și au stârnit un val de reacții. Nu e normal, au spus cei mai mulți, ca trupurile neînsuflețite ale pacienților să fie lăsate să zacă pe holurile spitalului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Primele semne ale cancerului de col uterin: Mergi de urgență la medic dacă ai aceste simptome!

Mai mult, într-una dintre imagini este surprins și un caine, iar în altă fotografie făcută în Spitalul Universitar, apar pe holuri mai mulți saci de gunoi.

Cadavre pe holul Spitalului Universitar. Primele explicații

Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții Spitalului Universitar ne-au spus că mortul nu a fost abandonat, ci că a fost lăsat acolo doar câteva minute de brancardierul care urma să-l ducă într-o încăpere ferită de ochii altora.

Totodată, conducerea a anunțat că a declanșat o anchetă administrativă.

Citeste si: A fost inaugurat cel mai modern heliport medical din România! ”La Spitalul Universitar de Urgență din București se scrie istorie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si