Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cadavre pe holul Spitalului Universitar. Ministrul Sănătății a cerut o anchetă

Este anchetă la Spitalul Universitar din Capitală, după ce au apărut în spaţiul public imagini șocante cu mai multe cadavre, ce par a fi abandonate pe holuri. Trupurile neînsuflețite, înfășurate în saci de plastic, au zăcut acolo cu orele, acuză cel care a postat imaginile.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a cerut DSP București să verifice cazul de la SUUB pentru a vederea exact care este situația.

Fotografiile au fost postate pe internet de deputatul Emanuel Ungureanu și au stârnit un val de reacții. Nu e normal, au spus cei mai mulți, ca trupurile neînsuflețite ale pacienților să fie lăsate să zacă pe holurile spitalului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Primele semne ale cancerului de col uterin: Mergi de urgență la medic dacă ai aceste simptome!

Mai mult, într-una dintre imagini este surprins și un caine, iar în altă fotografie făcută în Spitalul Universitar, apar pe holuri mai mulți saci de gunoi.

Cadavre pe holul Spitalului Universitar. Primele explicații

Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții Spitalului Universitar ne-au spus că mortul nu a fost abandonat, ci că a fost lăsat acolo doar câteva minute de brancardierul care urma să-l

ducă într-o încăpere ferită de ochii altora.

Totodată, conducerea a anunțat că a declanșat o anchetă administrativă.

Citeste si: A fost inaugurat cel mai modern heliport medical din România! ”La Spitalul Universitar de Urgență din București se scrie istorie”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI