Așadar dacă aveți o listă lungă de persoane pe care trebuie să le surprindeți și ați rămas în pană de idei, stați alături de noi pentru că în platoul știrilor este chiar acum Oana Pascu, consultant în materie de cadouri care ne va da câteva idei inedite. Bună dimineața, Oana, a transmis Simona Pătruleasa.

Cadouri inedite pentru cei dragi

- Pentru început vreau să te întreb ce-ți spun clienții, pentru ce persoane le e cel mai dificil să găsească darul perfect?

Cred că nu prea contează persoana, cred că avem provocări să alegem cadoul perfect sau hai să zicem potrivit cam pentru orice persoană. Poate să fie vorba de oameni pe care îi știm de o viață, de părinți, de exemplu, și chiar nu mai știm ce le mai place, ce și-ar dori pentru că sunt atâtea sărbători. De exemplu, doamne care vin și vor să facă un cadou soțului la aniversarea de douăzeci de ani și nu mai știu. 20 de ani, 2 cadouri pe an, de ziua de naștere și de Crăciun, sunt 40 de cadouri, câte idei să mai ai, că începi să te repeți. Avem provocări, mai ales că ne și dorim să fie gestul, cu adevărat să impresioneze, nu mai spunem de celelalte persoane care pot fi coleg de birou, șef, vecini, eu știu... învățătoarea copilului, oameni pe care nu cunosc, nu avem nicio idee ce le place, ce nu le place și atunci este o provocare foarte mare.
Dar, într-adevăr, cei mai mulți care vin la noi sunt în cuplu, sunt de la ea pentru el sau de la el pentru ea și aș spune că cele mai multe sunt doamnele. Mai degrabă doamnele parcă se preocupă mai mult sau pun mai mult preț pe a surprinde cu ceva inedit,
a declarat Oana Pascu. 

- Tu ne-ai pregătit deja câteva idei. Haide să începem cu ce îi putem lua soțului sau iubitului când am rămas în pană de idei.

De obicei, bărbații sunt pasionați de adrenalină, de mașini, cam astea sunt în topul preferințelor evident că nu putem să tragem o concluzie, că suntem cu toții diferiți, din fericire. Deci nu există o rețetă unică pentru toată lumea, dar așa, statistic vorbim dacă nu avem bani pentru o mașină, ne ducem... propunerea noastră este de experiențe cu niște mașini extraordinare, cu care să nu plecăm acasă, dar măcar am avut ocazia să le și arătăm. Aș începe un pic cu cadourile la înălțime pentru că aici avem și am ales prima propunere o experiență într-un simulator de zbor. Este o experiență care, în mod constant, în ultimii ani, este în topul experiențelor dăruite pentru că sunt mulți bărbați care au visat, poate, când erau copii să devină piloți, sunt mulți bărbați care s-au uitat la documentare cu dezastre în aer și au tot felul de fantezii, cum e să zbori când e furtună, cum e să zbori când e ploaie, când îți cedează un motor și așa mai departe. Dacă ne ducem în zona de driving, de condus, putem să avem experiență pe o grămadă de circuite și, din fericire, în jurul Bucureștiului, de exemplu în Ilfov, sunt o grămadă, sunt multe circuite, multe variante. Poți să ai un circuit de asfaltat unde poți să experimentezi cum e să conduci o mașină cu două roți. Cam acestea ar fi cadourile inedite, care sunt cumva diferite de ceea ce luăm în mod frecvent, un parfum sau o haină, cum vedeam în interviurile previzibile pe care le-am mai primit, avem deja multe exemplare, a

declarat Oana Pascu. 

- Dar socrilor? Mai ales dacă vrem să îi impresionăm.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Pentru socrii este un pic mai provocator, intră în zona aia, chiar de provocare, pentru că îți dorești să impresionezi, dar nu știi atât de bine și noi totdeauna spunem un cadou este un purtător de mesaj. Trebuie să fim foarte atenți cu mesajul pe care îl transmitem. Ceva greșit nu ne dorim. Dacă putem să le facem un cadou de cuplu și poate să fie o evadare în București, la o cină la un restaurant al unui hotel de cinci stele sau în afara Bucureștiului, nu știu, să plece împreună la Brașov sau la Sibiu, dar putem să le facem și cadouri individuale. De exemplu, pentru mama soacră, decât să-i luăm al patrulea al cincilea parfum pe care nici poate, nici nu știm ce și dacă îl folosește sau nu, putem să-i oferim o experiență într-un atelier olfactiv, o experiență în atelierul unui parfumier cu ajutorul căreia să-și creeze propriul parfum și va inedit, totul un alt impact. De asemenea, niciodată nu strică puțină relaxare. Putem merge la spa. Acum, una din cele mai inedite experiențe de relaxare este terapia prin plutire și poate să acceseze o astfel de experiență urmată de un masaj sau pot fi experiențele cumva clasice, să le spunem, de masaj, tratamente corporale, care nu strică nici de Crăciun, dar nici pe întreaga perioadă, a declarat Oana Pascu. 

- Acum, ce cadou i s-ar potrivi mamei care mereu ne roagă să ținem de bani și să nu-i luăm nimic?

Aici iarăși este acea provocare, în care noi ne-am dori poate să fie ceva extraordinar că e mama. Pe de altă parte, mama se simte de multe ori stingherită când ne ducem și oferim cadouri, nu știu, foarte scumpe. Recomandarea noastră, de obicei, este să mergem într-o zonă creativă. Mamele sunt persoane creative care, mai ales la o anumită vârstă, își doresc să poată să-și pună în valoare, să-și exerseze acele abilități și am mers de multe ori pe ateliere. De exemplu, își creează propriul terariu sau poate undeva în zona de atelier de ciocolată, dar aici partea foarte frumoasă este că îi putem oferi un chit de ciocolată pe care să-l facem în familie și atunci mama nu se va supăra niciodată pentru că este o experiență, un cadou, care, practic, îi aduce familia împreună, aproape cu copii, nepoți, toată lumea poate participa la un atelier de ciocolată și spre deosebire de a-i oferi, nu știu, o cutie de ciocolată de bomboane cât de bune, a declarat Oana Pascu.

- Acum să spunem că vrem să-i luăm ceva șefului- un cadou simbolic dar care să nu pară prea mult. Ce variante avem?

De multe ori când vorbim de șef am avut ideea asta de a îi oferi o sticlă de vin bun sau o sticlă de whisky bun. Iarăși, nici aici nu prea știm gusturi, nu prea știm. Decât să mergem să-i oferim o sticlă bună de whisky, mai bine oferim o experiență de degustare de whisky, cu un bartender profesionist, care poate să îi ofere posibilitatea să guste, să testeze mai multe etichete, dar pentru că șeful deja face parte din acea categorie de persoane pe care nu le cunoaștem în intimitate, noi recomandăm totdeauna să se meargă pe un cadou, noi le numim flexiboxuri, aceste pachete pe care le avem și pe site și sunt cadouri care, în același buget, au mai multe experiențe din care destinatarul își alege ce i se potrivește și cumva șansele să nu găsească... pentru că sunt experiențe și cu adrenalină, și urme de relaxare, este greu să nu găsească ceva care chiar să-i placă și să i se potrivească, a declarat Oana Pascu. 

- Pun românii preț pe cum este ambalat cadoul sau nu?

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce arată rezultatul examenului medico-legal în cazul tinerei ucisă de urs. Ce i-a provocat moartea Mariei Diana- radioimpuls.ro

Pentru că vorbim de experiențe, ele vin sub forma unui voucher care este digital, în primul rând. Poate să fie oferit însă și prin curier, într-un plic frumos ambalat cu fundiță. În această perioadă de sărbători începe să conteze mai mult și forma, mai ales că parcă îți dorești să pui ceva sub brad care să arate bine, a declarat Oana Pascu.

Citește și: VIDEO- Cele mai neinspirate cadouri. Ce să nu cumperi de Crăciun?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si