Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Câinii panda, noua înșelătorie de la zoo

Mai mulți căței din China au fost vopsiți, iar apoi băgați într-un țarc amenajat de la zoo. Clipurile video au ajuns virale pe internet.

Redactia Stirile Kanal D,

Câinii panda, noua înșelătorie de la zoo [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

”O grădină zoologică din China este acuzată că și-a păcălit vizitatorii cu o specie inedită de panda. Îngrijitorii de la zoo au decis să vopsească doi cățeluși în alb și negru și apoi i-au pus într-un țarc special amenajat, pentru a putea fi admirați de vizitatori. Cățeii din rasa chow chow au atras rapid privirile oamenilor, care s-au înghesuit să achite biletul de 3 dolari pentru a vedea minunea.

Vizitatorii au filmat câinii panda și indignați fiind au pus filmările pe internet. Reprezentanții de la zoo se scuză și spun că la intrare în fața cuștii era pus un afiș pe care scria că cei doi sunt de fapt doar câini vopsiți”, a transmis Silvia Ioniță.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI