Trenurile IR 1993 Mangalia- Bucureşti şi RE 8008 Medgidia – Bucureşti Nord au înregistrat duminică întârzieri record, CFR Călători  a afirmat că pasagerii afectaţi vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat.  

Citeste si: Angajații CFR nu se descurcă cu turiștii străini

Două trenuri, întârzieri record

„Astăzi după amiază, au avut loc două deranjamente în circulaţia trenurilor de călători pe secţia Bucureşti – Constanţa, astfel: Trenul IR 1993 Mangalia – Bucureşti – Craiova a staţionat în zona Medgidia

din cauza lipsei tensiunii în linia de contact, iar în staţia Perişoru mecanicul a declarat locomotiva defectă. O nouă locomotivă a fost trimisă din staţia Feteşti, preluând trenul în condiţii de siguranţă. Trenul a acumulat o întârziere de 140 de minute. În staţia Bucureşti Băneasa s-a defectat locomotiva. Trenul IR 1993 a plecat cu 192 de minute de întârziere, după ce mecanicul de locomotivă a remediat defecţiunea survenită”, a afirmat CFR Călători, duminică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentanții CFR Călători au declarat că în stația București Nord, călătorii în tranzit au primit apă.

Citeste si: Operatorii CFR stau „slab” cu limba engleză

Defecțiuni ale locomotivei pe ruta Medgidia-București

Trenul de pe ruta Medgidia-București a avut defecțiuni ale locomotivei. Mai exact, este vorba despre trenul RE 8008, la care a apărut o degajare de fum în stația Jegălia.

În comunicatul emis de CFR Călători, se menționeză că: „Mecanicul locomotivei a procedat conform instrucţiunilor în vigoare, prin apelarea Serviciului 112 şi evacuarea în siguranţă a călătorilor care au fost preluaţi de trenul IR 1686 Constanţa – Braşov”.

Citeste si: Trenurile Soarelui 2021. Lista completă a trenurilor care ne vor duce la mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si