Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Călin Goia, profesor pentru copiii talentați

Baietii din trupa Voltaj nu au concediu. Ei au infiintat o scoala de vara pentru copii, unde predau lectii de muzică si dans. Astfel micutii cu varste de peste 7 ani pot sa-si petreaca vacanta ca niste artisti.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inconjurat de micutii sai elevi.Asa l-am gasit pe Calin Goia, solistul trupei Voltaj care in timpul verii devine profesor pentru copiii pasionati de muzica.

CALIN GOIA: In aceste zile ii trecem cam prin toate instrumentele, fac si miscare scenica, dimineata cu asta se incepe cu dans si la finalul saptamanii isi dau seama de ce sunt atrasi. 08:12

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Scopul acestor cursuri de vara este de a descoperi noi talente in muzica. Totul se desfasoara conform unui program bine stabilit, iar micutii invata de la cei mai buni profesori.

CALIN GOIA: E o scoala de vara in care gusti putin din fiecare lucru si nu uiti sa te distrezi. Iesim cu ei si in parc, iau masa la un restaurant aici aproape, socializeaza.

CALIN GOIA 09:42 Avem doua scoli, la Cluj si la Bucuresti, avem trupe create, peste zece trupe create cu copii de la 8-10 ani pana la tineri de 20 si peste 20 de ani.

Cei care vor sa se inscrie la aceasta scoala trebuie sa aiba inclinatii muzicale.

CALIN GOIA: Esti testat la inceput, dar nu este un examen foarte strict. E pur si simplu o testare de ritm, de ureche muzicala si cateva criterii. Avem, pana in septembrie, serii saptamanale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI