Venerabilul călugăr budist  Luang Phor Pian a murit pe 16 noiembrie 2017, la Bangkok, Thailanda, iar când trupul său a fost exhumat la două luni după moartea sa, abia acesta arăta intact.

Citește și: Un călugăr budist, în lacrimi în fața icoanei Maicii Domnului dintr-o biserică din România. „Emană o energie divină”

Călugărul budist mort „zâmbește” în timp ce trupul său este exhumat la două luni după ce a fost îngropat, scrie Mirror.co.uk.

Venerabilul călugăr budist Luang Phor Pian

Venerabilul călugăr budist Luang Phor Pian

Veneratul călugăr Luang Phor Pian a murit la vârsta de 82 de ani la Bangkok, Thailanda, iar când trupul său a fost exhumat la două luni după moartea sa, nu se alterase aproape deloc.

Veneratul călugăr Luang Phor Pian a murit pe 16 noiembrie anul trecut în Bangkok, Thailanda, când avea 92 de ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Originar din Cambodgia, Pian și-a petrecut cea mai mare parte a vieții slujind ca un cunoscut guru spiritual și budist în Lopburi, Thailanda centrală.

Când trupul său a fost exhumat la două luni după moartea sa, nu se alterase aproape deloc.

"Sfințenia i-a păstrat corpul intact"

Când a murit, trupul călugărului a fost înapoiat la templul unde a slujit pentru înmormântare.

Cu toate acestea, adepții budiști au scos cadavrul sfântului din sicriu, ca parte a unei ceremonii budiste tradiționale, dar au fost șocați să descopere că cadavrul abia se stricase și părea să aibă un „zâmbet” pe față.

Luang Phor Pian părea să zâmbească atunci când urmăritorii săi mascați l-au defilat prin mulțime. Spectatorii au făcut poze cu momentul incredibil și au distribuit fotografiile pe rețelele de socializare.

Totul s-a petrecut când călugării i-au scos trupul călugărului pentru a-l îmbrăca cu haine noi, curate.

Venerabilul călugăr budist Luang Phor Pian

Venerabilul călugăr budist Luang Phor Pian

La multe săptămâni după deces, trupul călugărului budist părea într-o stare compatibilă cu cineva care a murit de cel mult 36 de ore, a informat presa locală.

Starea pașnică a lui Pian a fost descrisă ca un semn că veneratul călugăr a ajuns cu adevărat la Nirvana, starea de beatitudine din budism.

Adepții călugărului au continuat să se roage pentru el până când a avut loc o ceremonie finală de odihnă, în cea de-a 100-a zi de la moartea sa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si