Celebrul cântăreț AR. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale asupra minorilor. Sentința dură a venit ieri, la tribunalul din New York, după un proces scandalos care l-a făcut pe artist să cadă în dizgrație și să-și piardă întreaga carieră.

9 capete de acuzare

R. Kelly a fost adus ieri după amiaza la tribunalul din New York pentru a i se citi sentința. 

R kelly are 9 capete de acuzare- 8 de abuz sexual cu minori iar una de trafic, după ce s-a folosit de faima sa pentru a crea o rețea- avea oameni care ii aducea copii- atât băieți cât și fete, pe care îi supunea la fanteziile lui sexuale. După sentință, o parte din victimele sale au rupt tăcerea.

Citeste si: Cântăreț de rap, ucis cu 24 de gloanțe

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Aveam 17 ani pe atunci, acum am 45. Niciodată nu m-am gîndit că o să îl văd condamnat pentru lucurrile oribile pe care le-a făcut copiilor."

A primit 30 de ani de închisoare 

Procesul scandalos a scos la iveală copilăria șocantă pe care a avut o celebrul artist. A fost și el victima a abuzului sexual în familie. Cu toate acestea, judecătorul a spus că drama cântărețului nu reprezintă o scuză pentru viețile distruse de el și a anunțat pedeapsa: 30 de ani într o închisoare federală.

Citeste si: Damian Drăghici, confesiuni la "Fiță cu Adiță": "Cerșeam ca să supraviețuiesc"

R. Kelly a spus doar 3 cuvinte- că nu vrea să comenteze. Asta deși, la începutul procesului, era convins că va scăpa de acuzații.

Citeste si: Admitere Universitatea Bucureşti: La ce facultăţi se poate intra pe bază de dosar?

El va fi cel mai probabil încarcercat în Chicago, unde în luna august îl așteaptă un nou proces- pentru trafic de pornografie infantilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si