Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Capitala, inecata dupa o rupere de nori

In cateva minute, ruperea de nori a adus grindina peste Romania si a provocat inundatii masive in Bucuresti. Bulevardele s-au umplut cu apa iar soferii prinsi in mijlocul viiturii au ramas blocati in trafic iar masinile s-au scufundat pur si simplu.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cateva minute de ploaie torentiala aveau sa inunde cu totul Capitala. Bulevarde cu apa pana la brau, trafic paralizat, beciuri inundate si copaci cazuti.

De barci, nu de masini ar fi avut nevoie soferii care s-au nimerit in traficul bucurestean in timpul ploii torentiale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O furtuna cu tunete si fulgere iscata ca din senin a facut prapad in cateva minute. Suvoaiele de apa au inundat bulevardele si subsolurile. Prapad a fost si la metrou, mai ales in statia Aviatorilor. S-au rupt norii si in cartierul Pipera.

Citeste si: Tornadă în Bărăgan: "Doamne, uite cum se vede codiţa pe cer!"

Rau a fost si in tara. La Tulcea si Galati, grindina a provocat dezastru. In cateva minute, o patura groasa de gheata s-a asternut in curtile oamenilor.

Citeste si: VIDEO| Codul rosu de inundatii, prelungit

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI