Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Care ochelari de soare sunt la modă. Sfaturi de la Cătălin Botezatu

Ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu trebuie să ne lipsească in zilele de vara. Anul acesta, la modă sunt cei cu rame supra-dimensionate, in culori indrăznete si cu diferite aplicatii de perle sau pietre semi-pretioase. Iata cateva sfaturi din partea designerului Catalin Botezatu.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

CATALIN BOTEZATU: Sunt pe trend ochelarii supradimensionati, exact cum am si eu, ochelarii care au ceva de spus, ochelarii tip bijuterie.

Daca pana acum eram obisnuiti sa purtam ochelari de soare in functie de forma fetei, ei bine, anul acesta se poarta ochelarii extravaganti, fie ca vorbim de culoare, model sau aplicatiile folosite: de la perle si pana la pietre semipretioase.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La mare cautare printre miile de modele expuse la o clinica oftalmologica din Timisoara s-au aflat si ochelarii neon.

Iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

LAURA MICLAU, MANAGER CLINICA OFTALMOLOGICA: Pacientii, clientii si colaboratorii nostri pot gasi aici ochelari cu preturi cuprinse intre 300 si peste 6.000 de lei.

Cele doua perechi de ochelari de 6.000 de lei, supranumite „Sabia” si „Bufnita” fac parte dintr-o colectie exclusivista.

La nivel mondial fiind create doar 300 de astfel de modele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI