„Pentru cei mai mulți dintre noi, să luăm un apartament e cea mai mare investiție din viață. Și ca totul să meargă bine și să nu avem surprize, e nevoie să citim cu mare atenție actele. Cum facem asta și ce probleme apar cel mai frecvent ne spune astăzi avocatul Radu Jugănaru”, a transmis Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO: Se caută liniște... în afara orașului! Care este cea mai competitivă zonă de locuit în București?

La ce specialiști putem apela atunci când dorim să ne cumpărăm o casă

Radu Jugănaru atrage atenția că, în momentul în care cineva cumpără pentru prima dată un apartament, este esențial să se uite la actul de proprietate al acelei locuințe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cât costă rata pentru un apartament de 2 camere cumpărat cu 65.000 de euro în Capitală? Economiștii dau sfaturi importante

De asemenea, avocatul transmite oamenilor care fac o astfel de investiție să fie foarte atenți pentru că în contracte se pot ascunde clauze abuzive. Radu Jugănaru recomandă, în acest proces de achiziție, consultarea a doi specialiști, cel puțin. Acesta se referă la un avocat și un notar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si