Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Carmen Dan, așteptată cu cătușe la ieșirea de la DIICOT

Vreme de 6 ore - fostul ministru de interne Carmen Dan a dat explicații pentru prima oară procurorilor cu privire la violențele din 10 august 2018. Au vrut să lămurească multe aspecte, a declarat ea, în vreme ce era huduită neîncetat de protestatarii care au așteptat-o în fața sediului DIICOT.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

De o astfel de primire a avut parte fostul ministru de interne în fața sediului Diicot. Mașina cu care a venit Carmen Dan și-a făcut loc cu greu printre protestatarii care au așteptat-o în fața sediului Diicot.

Unul dintre protestatari i-a adus o pereche de cătuşe roz- alții au venit cu bannere cu mesaje impotriva ei și vreme de 6 ore, cât a durat audierea, au scandat neincetat. Oamenii o acuză pe Carmen Dan că- în complicitate cu Liviu Dragnea -  ar fi instrumentat din umbră intervenţia violentă a jandarmilor la protestul diasporei din 10 august 2018, intervenție soldată cu sute de răniţi.

La plecare- Carmen Dan a răspuns la câteva întrebări- dar a părut confuză când a fost întrebată dacă mai crede și acum că protestele din 10 august au fost o încercare de lovitură de stat. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În 10 august 2018- Carmen Dan- ministru de interne la acea vreme- era in concediu. Imediat ce violenţele au început, ea s-a dus în minister- de unde ar fi coordonat autorităţile mobilizate în Piaţa Victoriei.

Citeste si: Un preot a ținut doi morți într-o magazie de lemne pe motiv că oamenii decedați erau prea săraci

Citeste si: Gestul neașteptat al unui bucureștean: pârlește porcul direct într-o parcare din Titan

Citeste si: Coșmarul unei tinere: amantul mamei sale a abuzat-o sexual cu acordul acesteia

E pentru prima dată când Carmen Dan dă o declarație oficială în controversatul dosar. Până acum, a dat explicații doar în comisiile parlamentare și de fiecare dată a susținut că intervenția brutală a jandarmilor a fost justificată.

Ancheta privind violenţele din 10 august este extrem de greoaie şi  incă in desfăşurare.

Nu este exclus ca primii vinovaţi pentru evenimentele de atunci să fie găsiţi şi pedepsiţi abia peste câţiva ani, la fel ca in cazul altor dosare importante din România. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI