Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Carmen de la Sălciua va fi mireasă. Iubitul a cerut-o în căsătorie în Dubai

Carmen de la Sălciua va fi mireasă! Artista de muzică de petrecere a fost surprinsă de iubitul ei cu o cerere în căsătorie în timpul vacanței din Dubai! Răspunsul artistei a fost "Da! Te iubesc până la infinit." Cum arată inelul și care a fost cadrul ales pentru marele moment.

Andreea Albu,

VIDEO - Carmen de la Sălciua va fi mireasă. Iubitul a cerut-o în căsătorie în Dubai

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Carmen de la Sălciua în cea mai noua piesă a sa spune clar că este o femeie îndrăgostită. Fericită și iubită de Marian Corcheș, artista a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie ca-n filme.

Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie

În urmă cu câteva luni, artista de muzică de petrecere pornea la drum alături de Marian Corcheș, însă în mare taină, căci acesta încă nu divorțase de soția lui.

Citeste si: Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

Relația lor a fost criticată de toată lumea, însă iubirea lor a învins, iar după ce acesta s-a separat oficial de fosta parteneră, nu a mai stat deloc pe gânduri și a îngenuncheat în fața lui Carmen de la Sălciua și i-a pus marea întrebare. Artista de muzică de petrecere a acceptat fără să stea pe gânduri!  

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 5 aprilie 2022. La ce valoare a ajuns moneda euro?

Marian i-a pus pe deget iubitei sale un inel superb, cu o piatră centrală de safir galben, în formă pătrată, inconjurata în diamante.

Cerere în căsătorie în Dubai

Carmen Sălciua a fost profund impresionată de cum organizat logodnicul ei totul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Venus intra in Pesti incepand cu 5 aprilie 2022. Cum sunt influentate zodiile

De la cadrul în care a avut loc cererea în căsătorie, la bijuteria aleasă si pana la buchetul care a însoțit inelul: un aranjament floral din trandafiri albi și crini imperiali.

Citeste si: Calendar ortodox 6 aprilie 2022: Ce sărbătoare e miercuri?

Cântăreața de muzică de petrecere a zis Da! în timpul vacanței lor în Dubai, unde cei doi au vizitat mai multe obiective dar s-au relaxat și pe plajele exotice de acolo.

„Am spus da! Te iubesc la infinit”,  a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginilor cu ea și iubitul ei, proaspăt logodiți. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI