Pretul unui kilogram de miel ar putea ajunge chiar si la 25 de lei, spun fermierii. La asemenea cost, multi romani cred ca vor sta departe de carnea de miel

Citeste si: VIDEO| Regele valsului s-a intors in Romania! Andre Rieu a sustinut un concert plin de emotie si momente spectaculoase la Cluj Napoca.

Ciobanii din Arges sunt ingrijorati ca nu vor avea vanzari de Paste.

Mieii care s-au nascut in urma cu cateva luni au ajuns acum la o greutate mai mare fata de cei de anul trecut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din cauza costurilor mari pentru cresterea animalelor, fermierii spun ca anul acesta carnea de miel va fi mai scumpa chiar si cu 40%.

Citeste si: VIDEO| Florin Morariu, "eroul cu făcăleț de la Londra", a fost decorat de Regina Marii Britanii! Ce mesaj a transmis el românilor!

"Intre 10 si 12 lei sa fie in viu sau 20 si 25 taiat, si de miel si de ied, avand in vedere ca fiecare isi cumpara dupa preferinta si gusturi", spune un fermier.

Desi ar primi mai multi bani pe miei fata de anul trecut, ciobanii cred ca nici asa nu isi vor scoate cheltuielile.

"Nu prea sunt cautati. De ce? Pai nu prea are lumea bani, stiu eu. Tineretul e plecat prin alte tari si asa mai departe. Cam putin pai dar cat porumb bagam in ele, ciobani platiti, mancare, tigari, cafele vor baietii. Va scoateti cheltuielile? Nici nu scoatem cheltuielile cu ele", spune un cioban.

Citeste si: O femeie de 33 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 65 de ani, după numai 3 săptămâni de relație. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat după

Preturile mari la carnea de miel ii sperie si pe cumparatori. Anul trecut, in judetul Arges, pretul carnii de miel nu a depasit 17 lei pe kilogram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si