Videoclipul dramatic surprinde momentul în care un cărucior scăpat de sub control cu un bebeluș înăuntru se îndreaptă cu viteză spre autostradă.

Citește și: VIDEO. Momentul dramatic când un elev de 13 ani preia controlul unui autobuz după ce șoferul a leșinat la volan

Potrivit Daily Mail , femeia care împinge căruciorul s-a împiedicat și a căzut chiar lângă mașina proprie.

Incidentul terifiant s-a petrecut luni, când o bunică din California, care stătea lângă vehiculul ei, s-a împiedicat brusc și a căzut la pământ, pierzând controlul asupra căruciorului pentru copii.

Momentul dramatic a fost filmat

Filmări dramatice arată apoi căruciorul- cu copilul înăuntru- care se îndreaptă cu viteză spre autostrada pe care mașinile se mișcă rapid, în timp ce femeia rănită și panicată se luptă să se ridice.

După cum se vede în imagini, bunica se străduie de mai multe ori să se ridice și nu reușește.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Enervat de haosul din trafic, un bărbat a dirijat singur circulația într-o intersecție

Chiar cu câteva secunde  înainte ca bebelușul să ajungă sub roțile mașinilor de pe o autostradă cu patru benzi- un bărbat aleargă din lateral și oprește căruciorul.

video

Bunul samaritean este văzut alergând spre căruciorul care a prins viteză și îl oprește la doi-trei metri de autostradă.

Un alt trecător alergă să o ajute pe femeia care era încă la pământ și abia se putea ridica în picioare.

Videoclipul îngrozitor a fost postat luni în jurul orei 19:30 de către utilizatorul Twitter USSGoodGirl cu legenda: „Azi vânt foarte puternic, iar căruciorul a plecat... Slavă Domnului că un bărbat prinde căruciorul înainte să i se întâmple ceva rău copilului acestei doamne”.

Momentul șocant când căruciorul se îndreptă spre autostradă

Momentul șocant când căruciorul se îndreptă spre autostradă

Clipul a strâns 20 de milioane de vizualizări

Odată ce străinul este văzut alergând pentru a ajuta la salvarea bebelușului, cealaltă persoană care vizionează videoclipul adaugă: „Tu ești salvatorul, chiar acolo... la momentul perfect”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu este clar când a avut loc incidentul și în ce zonă din California s-a întâmplat. Dar, în acea zi, anumite părți din sudul Californiei au fost supuse unui avertisment de vânt puternic.

Postarea a strâns peste 20 de milioane de vizualizări după ce a fost distribuită pe Twitter.

USSGoodGirl a scris: „O, Doamne.. Am fost panicat. Ce înspăimântător! Mulțumim lui Dumnezeu pentru că acel om este acolo.

Însă, unii oameni care au vizionat videoclipul s-au întrebat de ce nu a fost folosit blocajul căruciorului. ''De ce nu a fost blocat?! În niciun caz nu mi-aș lăsa mâinile de pe cărucior dacă bate așa vânt", a scris cineva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si