O româncă a mers într-un supermarket din Dubai, acolo unde a dezvăluit care sunt prețurile produselor.

Cât costă un pui întreg în Dubai?

În total, toate cumpărăturile făcute au costat-o pe femeie 500 de lei, însă a cumpărat și legume și fructe, carne, lactate și produse de curățenie.

”Pentru că am o jumătate de oră liberă, mergem împreună la supermarket.

”Încep cu salata, pentru că începând de astăzi mănânc sănătos: 15 dirhami (19 lei), Roșii cherry, 16 dirhami (20 lei), dar roșii cherry pe bune. Miros într-un mare fel și au un super gust. Mărar, pentru că mie îmi place dimineața dimineața la omletă să am mărar -10 dirhami (12 lei), menta pentru limonadă 10 dirhami (12 lei) și pătrunjel 11 dirhami (13 lei). O cutie mare de afine 44 de dirhami (55 lei), zmeura 28 dirhami (35 lei)”, a spus românca.

Prețuri alimente Dubai

Imagine reprezentativă pentru cumpărături.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: Decizie de ultim moment în privința doctorului Robe, acuzat de tentativă de omor! Cazul ”abatorul de copii” a înspăimântat o țară întreagă

De asemenea, aceasta a arătat și prețul unei folii de șuncă de curcan, care înseamnă în banii noștri 33 de lei, a somonului cu mărar, 36 de lei, a unui pui întreg, 27 de lei și a antricotului, care costă 51 de lei. Pentru o cutie de brânză feta românca a plătit doar 10 lei, iar pentru mortadella 30 lei.

”Iaurtul e 7 dirhami (8 lei), o sticlă de 2 litri de lapte e 12 dirhami (15 lei) și iaurturi grecești pentru copilași 19 dirhami (23 lei).

Am ajuns și la produsele pentru curățenie, costă 24 de dirhami (30 lei). Nu o să cumpăr pentru că nu am nevoie, vreau doar să vă arăt prețurile pentru că am deja stocul făcut. Pentru spălat ferestrele la 14 dirhami (17 lei)”, iar hârtia igienică 25 dirhami (31 lei)”, a mai povestit Rocsana Marcu, fostă prezentatoare TV, care acum se ocupă de imobiliare în Dubai.

Prețuri alimente Dubai

Ea este Rocsana Marcu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Situație șocantă în Botoșani. Incredibil ce i-ar fi cerut unei fetițe de 11 ani, un tânăr cunoscut pe rețelele de socializare

Totodată, pentru o pungă de făină de 2 kilograme, aceasta a plătit 15 lei, pentru un kilogram de orez 13 lei, pentru ouă 25 lei cartonul, iar bidonul de apă de 5 litri costă 7 lei, la fel ca și o pâine. 

Care sunt salariile din Dubai?

Salariu minim din Dubai este de 1,589.0€, iar cel mediu de 3,878.71€. De menționat faptul că economia acestei destinații este în plină ascensiune, iar beneficiile pentru rezidenți sunt multiple.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si