Viitorul cumparator al casei decorate ca in celebra serie Razboiul Stelelor se poate simti ca intr-o nava a viitorului. Luxoasa resedinta are nu mai putin de 465 de metri patrati si este situata in insoritul stat american California, langa Los Angeles.

Vila are camerele meticulos decorate cu 40 dintre celebrele personaje din film sau cu diferite obiecte ce apar in Razboiul Stelelor.

Sunt inclusiv Darth Vader si Yoda. Spectaculosul living, cu un semineu urias, are doua zone de relaxare in care stilul elegant se imbina inspirat cu tema filmului.

Citeste si: VIDEO| Vești bune pentru fanii seriei SF Războiul Stelelor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din casa nu putea lipsi un cinematograf cu un ecran cu un diametru de aproape 6 metri, unde proprietarul poate viziona in liniste si intr-o relaxare deplina- intreaga serie a lui George Lucas. La intrare se afla chiar simpaticul robot R2D2 alaturi de protocolarul android C-3PO.

Resedinta are o bucatarie moderna si o crama superdotata, precum si un bar complet utilat. Noii proprietari vor avea la dispozitie 6 dormitoare, 11 bai si o piscina spatioasa, in trepte, cu o minicascada.

Designerul a dorit sa imbine perfect stilul specific faimoasei francize cinematografice cu arta rustica si cu elemente moderne.

Agentia care a scos proprietatea la vanzare promite ca o va amenaja pentru viitorul cumparator si cu o gradina cu orhidee si ierburi aromatice.

Citeste si: Caterinca maxima! Cristi Borcea intra in pielea unui personaj din “Razboiul Stelelor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si