Catalin Botezatu a profitat din plin de o vacanta in tara sa de suflet, Egipt. Vedeta a vizitat de 5 ori tara faraonilor si tot nu s-a saturat. In ultimele zile ale concendiului de neuitat s-a mutat din hotelul unde a petrecut Revelionul intr-un castel transformat intr-un palat de lux in regim hotelier exclusivist unde sunt doar 11 camere.

Cătălin Botezatu, îndrăgostit de Egipt, unde stă ca un faraon

Celebrul designer vestimenar ne-a facut personal turul fortaretei.

Aici au parte de rasfat numai capete incoronate, vedete internationale si actori faimosi. Mobilierul si covoarele pe care pasesc clientii in camere si pe holuri sunt unice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În aceasta locatie sunt 11 camere, dintre care patru sunt blocate pentru presedinti si presedinte pentru ca el vine aici de obicei si isi aduce invitatii in camere si in vila prezidentiala de la malul marii”, spune Cătălin.

Palatul care se afla in orasul El Gouana, la o ora de Hurghada, este mobilat cu obiecte antice, pretioase si foarte stralucitoare.

De la prezentarea interiorului, Catalin ne-a aratat si o parte din exteriorul palatului. Pe terasa au fost amplasate cateva canapele si fotolii iar oaspetii se pot bucura de o piscina de tip infinit incalzita si desigur de plaja superba.

Catalin va organiza curand o prezentare de moda atipica in aceasta fortareata.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si