Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Cătălin Botezatu și-a petrecut Revelionul cu prietenii,în Egipt

Cătălin Botezatu își petrece vacanța de iarnă în Egipt. Se află în țara faraonilor de 10 zile și a petrecut Revelionul la un hotel de lux, alături de prieteni.

Iulian Ciurea,

Juratul de la Bravo, ai stil! a avut un Revelion de vis printre piramide [Sursa foto: Click]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Catalin Botezatu si-a luat o binemeritata vacanta departe de plaiul mioritic si s-a rasfatat in Egipt, ascultand muzica buna si relaxandu-se la plaja. Catalin nu si-a uitat nici fanii carora le-a facut urari de noul an.

„Buna dragii mei, va spun inca odata la multi ani de aici din Egipt de unde am ales sa-mi petrec sfarsitul de an, a fost asa o alegere pe ultima suta de metri, deci am ajuns in Egipt pe 30 decembrie”, a spus Cătălin.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Inca din copilarie a visat sa vada Egiptul, iar acum se simte in acest loc ca acasa.
Catalin Botezatu a vizitat templele si cele mai importante piramide.

Vacanță de vis pentru Cătălin Botezatu. Revelionul printre piramide, în Egipt

„Egiptul il vad pentru a patra oara, este minunat atat Hurghada, statiunea in care ma aflu si Sharm El Sheih, ele sunt celebre pentru scufundarile si dive-ingul care sa face aici”,

povestește Cătălin.
Designerul de succes are o multime de amintiri frumoase de aici.

„Am fost primul creator din lume care a avut permisiunea sa faca o prezentare de moda in templul din Karnak, in urma cu mult timp, si tot primul creator de moda care a avut permisiunea sa faca un shooting la celebrele piramide”, spune creatorul.

Creatorul de moda a petrecut ore in sir pe plaja pentru a se relaxa si pentru a admira apusul.


De revelion Catalin Botezatu a dansat pana dimineata alaturi de prieteni.

Botezatu, sacou în carouri și mocasini de Revelion

Pentru cea mai speciala noapte a ales sa poarte o tinuta eleganta formata dintr-un costum cu un sacou in carouri, o pereche de pantaloni negri simpli, un papion, iar in picioare a optat pentru mocasini cu sclipici. De asemenea, de la ochi nu i-au lipsit ochelarii de soare.

Juratul de la "Bravo ai stil, celebrities" a recunoscut ca a savurat din plin bucatele traditionale, dar si dulciurile servite.

In fiecare seara, Catalin s-a plimbat prin resortul de 5 stele in care se afla pentru a admira luminitele colorate si peisajele frumoase pe fundalul melodiilor in ritumuri orientale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI