Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, vacanta exclusivista in Turcia

Hoteluri luxoase, peisaje senzationale si momente unice alaturi de prieteni. Astfel am putea descrie cea mai recenta vacanta in care au fost Catalin Botezatu si Raluca Badulescu. In Antalya, Turcia, au avut parte de tot confortul si rasfatul intr-un hotel palat, a carei constructie a costat 1,3 miliarde de euro.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Relaxarea in conditii de lux se afla intotdeauna pe lista juratilor ,,Bravo, ai stil!"- Catalin Botezau si Rauca Badulescu.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Catalin se simte ca un rege in momentul in care este servit cu cele mai bune fine mancaruri sau bauturi si are parte de momente exclusiviste de distractie. A vrut sa-i faca o surpriza Ralucai Badulescu si a invitat-o la un concert special Lara Fabian

In vacantele lor, nicio zi nu seamana cu alta. In Antalya, Catalin a avut privilegiul sa locuiasca in apartamentul folosit de George Clooney si de Sharon Stone in vacantele lor petrecute in Turcia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI