Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cătălin Botezatu, vacanță de lux

"Ceaiul de la ora cinci" este noua metodă a hotelierilor din destinatiile de lux de a atrage cat mai multi turisti bogati. Astfel, cei care isi pot permite sa platescă de la o mie de euro pe noapte intr-un resort de cinci stele au parte de o atmosferă aparte de inspiratie britanica.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalin Botezatu adora calatoriile si de fiecare data traieste experiente noi. Ultima vacanta petrecuta intr-un resort de lux din Turcia i-a adus aminte designerului de celebrele "ceaiuri de la ora 5".

Obiceiul "Ceaiului de la ora cinci" era odinioara asociat cu nobilimea engleza. Acum, acest moment special al zilei a fost introdus de administratorii hotelurilor de lux, pentru a-i atrage chiar si pe cei mai pretentiosi turisti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO. Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, vacanta exclusivista in Turcia

O atmosfera eleganta care se adreseaza mai mult celor cu un buget generos.

Catalin Botezatu a mai trait o astfel de experienta in diferite locuri din lume iar acum a ajuns si in Antalya.

Citeste si: VIDEO| Cătălin Botezatu, succes la Monte Carlo

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI