Biserica Piarista Catolică este situată chiar în centrul oraşului Cluj-Napoca şi în fiecare an credincioşii catolici din întreaga ţară vin să asiste la slujba din duminica floriilor.

Citeste si: Când se întorc elevii la școală? Anunțul făcut de ministrul Educației

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pandemia a schimbat regulile însă, astfel că preoţii au fost nevoiţi să se adapteze situaţiei. Pe pagina de facebook a bisericii este transmisă în direct slujba.

În biserică sunt doar preoţii, insă şi aici sunt sute de catolici care urmăresc una din cele mai importante slujbe din perioada sărbătorilor pascale.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: Cazurile uşoare, medii şi cele asimptomatice să meargă către domiliciu, printr-un punct tampon

La fel s-a întâmplat şi la Vatican. În mod normal, zeci de mii de pelerini ar fi venit la slujba condusă de suveranul pontif. Acum, nu erau decât câteva măicuţe şi prelaţi.

Citeste si: Mare atenție, români! Cum poți să iei coronavirus chiar dacă stai izolat în casă și nu intri în contact cu nimeni

Restricţiile vor rămâne in vigoare până când va trece criza provocată de coronavirus, aşa că inclusiv slujba din noaptea de înviere va fi transmisă tot live pe reţelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si