Silvia Cseh, corespondent Știrile Kanal D, are mai multe detalii despre acest subiect.

Elev din Satu Mare, șantajat și obligat să vândă droguri

„Tânărul, elev la un liceu din Satu Mare, și-a schimbat comportamentul în ultima perioadă. Profesorii au observat că era extrem de speriat, au discutat cu el și în acest fel au aflat calvarul prin care trecea. Tânărul ar fi fost obligat de un individ să vândă droguri de mare risc: e vorba de stupefiante tip cristal, extrem de periculoase.

Mai mult, traficantul i-ar fi cerut în repetate rânduri bani. În cele din urmă au intrat pe fir procurorii DIICOT. Individul a fost prins în timp ce primea 1.500 de lei, o pretinsă datorie de la victima minoră în contul drogurilor oferite. Individul a fost arestat pentru 30 de zile, dar cercetările continuă”, a transmis S ilvia Cseh, corespondent Știrile Kanal D.

Citește și: Apelul unei profesoare despre comportamentul elevilor în școli: „După 20 de ani de carieră, astăzi am clacat”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si