Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Caz șocant lângă un cimitir din Capitală! Un bărbat ar fi incendiat două femei și apoi și-ar fi dat singur foc

Un caz șocant s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe o stradă de lângă cimitir din Capitală. Două femei ar fi fost incendiate de un bărbat, care, ulterior și-a dat și el foc. Victimele au ajuns de urgență la spital. Agresorul este în starea cea mai gravă, cu arsuri pe 90% din corp, el fiind intubat.

Maria Stiuca,

Două femei incendiate lângă cimitirul Progresul din Capitală 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit primelor informații, cazul șocant a avut loc miercuri seara în sectorul 5 din Capitală. Două persoane ar fi fost incendiate lângă cimitirul Progresul. Victimele au fost duse de urgență la spital.

,,La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate. Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipaje ale ambulanței le acordau îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale, bărbatul în vărstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra fostei concubine o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc.

Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin din zonă.''

Citește și: Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina ar avea legături cu clanuri interlope. Ce lucruri dubioase s-ar mai fi întâmplat la petrecere?

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Persoana care le-a incendiat este un bărbat de 64 de ani pe care fosta concubină ar fi vrut să-l părăsească, potrivit surselor Stirile Kanal D. El a spus că îi va da foc acesteia dacă îl părăsește, însă femeia nu l-a crezut.

Femei incendiate lângă cimitirul Progresul din Capitală

După ce și-a incendiat fosta concubină, mama femeii a vrut să stingă focul, însă, s-a ales și ea cu arsuri. Cea din urmă a scăpat teafără.

Bărbatul este intubat la spital, în timp ce starea celor două femei este mai puțin gravă.

Femeile incendiate au fost transportate de urgență la spital. Prima are arsuri pe 50% din mâini și în zona capului, a doua cu arsuri pe 80% din mâinilor.

Bărbatul are arsuri mai grave, pe 90% din suprafața corpului. El a fost intubat de urgență.

,,Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de către echipajele de prim-ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.''

Mai multe informații și detalii puteți afla în jurnalul Știrile Kanal D, de la ora 19.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI