Cazul Caracal. UPDATE: Anchetatorii și Gheorghe Dincă au plecat de la locuința acestuia. 

Cazul Caracal. UPDATE: La reconstituire a fost folosit si un manechin, pe care Gheorghe Dincă l-a purtat pe brate.

Cazul Caracal. UPDATE: Din curtea casei lui Gheorghe Dincă iese fum, semn că este reconstituită inclusiv presupusa ardere a cadavrelor victimelor „monstrului din Caracal”.

Cazul Caracal. UPDATE: La casa ororilor a ajuns și avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, Aurel Moldovean.

Cazul Caracal. UPDATE: Anchetatorii l-au dus pe Gheorghe Dincă la casa ororilor. Ca să îl ferească de furia oamenilor strânși în fața casei, Dincă este apărat de luptătorii de la trupele speciale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

FOTO: Inquam Photos/ Bogdan Danescu 

Cazul Caracal. UPDATE: La primele ore ale dimineții mai multe mașini de poliție au sosit la casa lui Gheorghe Dincă. Procurorii vor să facă reconstituirea crimelor.

Cazul Caracal

Gheorghe Dincă a fost adus și el  la locuința sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor.

Cazul Caracal

Cazul Caracal. Anunţul privind reconstiturea crimelor pe care Gheorghe Dincă susţine că le-a comis a fost făcut, vineri, de unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu.

”Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc reconsituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani. Nu ştiu dacă vor include şi experimentul judiciar solicitat de noi, respectiv simularea în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi”, a scris, vineri, pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu.

Cazul Caracal

Citeste si: VIDEO| Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani. Ceea ce trebuia să fie o aniversare în familie, s-a transformat într-o comemorare

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.

Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Cazul Caracal

Citeste si: Secretul familiei Cumpănașu. Lucrul care nu s-a știut până acum despre soția lui Alexandru Cumpănașu

Cazul Caracal. Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Cazul Caracal

Citeste si: Avocatul Tonel Pop, dezvăluire incendiară în cazul Caracal. Gheorghe Dincă negociază cu autoritățile acest lucru!

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă, declarație șocantă despre Luiza! ”Nu mirosea a parfum în ziua răpirii”

La aproape două luni de la izbucnirea scandalului din Caracal, generat de dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, noi detalii terifiante ies la iveală! Pe zi ce trece, anchetatorii găsesc probe care îl incriminează pe Gheorghe Dincă, monstrul care, dacă ar fi să punem cap la cap toate acțiunile, pare, să își fi calculat fiecare pas în cazurile de omor, recunoscute de el până în acest moment.

În fiecare zi, oamenii legii caută dovezi pentru a elucida acest caz incredibil în România. De la celebrul butoi în care ar fi fost arsă Alexandra Măceșanu până la cuțite sau alte obiecte ciudate, toate au fost ridicate de polițiști și cercetate în amănunt. Mai mult, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit și noi pete de sânge, descoperite pe pereții locuinței, toate ducând cu gândul la uciderea celeilalte tinere, Luiza Melencu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si