Nicolae Moga: Am decis sa ma retrag din functia de ministru al afacerilor interne. Am luat aceasta decizie pentru a salva o parte a prestigiului puternic afectat al acestei institutii.

Nicolae Moga a reusit un veritabil record: a condus Ministerul de Interne pentru exact 6 zile! Dupa o intalnire cu premierul Viorica Dancila a decis sa-si anunte demisia, pe care a explicat-o jurnalistilor intr-o declaratie de 60 de secunde.

Citeste si: Scapă Gheorghe Dincă de închisoare? ”Fără cadavru nu ai un corp, fără corp nu ai o crimă”

Nicolae Moga: In cele 6 zile in care am condus ministerul, am dispus toate controalele posibile pentru a identifica vinovatii pentru tragedia de la Caracal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In acest timp, la Cotroceni, a fost analizat cazul Caracal in cadrul unei sedinte CSAT. In timpul acestor sedinte cu usile inchise se discuta probleme ce tin de securitatea nationala.

Interventia autoritatilor in cazul disparitiilor din Olt a dovedit vulnerabilitati grave ale sistemului care ar trebui sa salveze vieti.

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei: Am ajuns aici pt ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti. Au dati afara prea multi profesionisti. Au pus in schimb slugi!

Citeste si: Declarațiile incredibile ale surorii lui Gheorghe Dincă: "Nu el este criminalul, ascunde pe cineva!"

Presedintele a trimis guvernului un set de masuri care ar trebui aplicate de urgenta. Printre ele se numara si stabilirea unor proceduri clare pentru operatorii 112 si un sistem de prioritizare a apelurilor in functie de gravitate.

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei: Oamenii competenti sunt tinuti pe margine sau, mai rau, sunt alungati din tara.

Citeste si: Detaliu sfidător și vulgar! Ce scrie pe bluza purtată de criminalul din Caracal astăzi, la ieșirea din arestul Poliției


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si