„Haideti sa scoatem totul la lumina si sa cerem autoritatilor normalitatea pe care o meritam si pe care au obligatia sa ne-o asigure”.

Este strigatul de disperare al lui Mihai Timbus, un alt padurar din Maramures, prieten cu cel ucis saptamana trecuta.

Barbatul a scris pe internet ca anchetatorii par sa nu faca nimic pentru a-i prinde pe vinovati, din cauza ca ar fi rude sau ca ar avea afaceri cu faptasii.

Citeste si: Pădurar bătut crunt de hoții de lemne: „Nu se lasă până nu mă omoară”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In ultimele zile, procurorii au audiat mai multi suspecti in dosarul uciderii lui Liviu Pop, dar nimeni n-a fost retinut.

Printre ei, si un cunoscut milionar din zona, care are numeroase probleme cu legea. Cei audiati ar fi sustinut in fata anchetatorilor ca pusca padurarului s-a descarcat singura si l-a impuscat in piept, caii s-au speriat si barbatul a fost lovit de caruta, de aici piciorul rupt.



MIHAI TIMBUS, padurar: Unul dintre ei ar fi recidivist si daca nu ar fi beneficiat de protectie, nu s-ar fi intamplat aceasta tragedie.

Cazul pădurarului ucis se complică. Reacția Parchetului

Reprezentantii Parchetului au dat imediat replica din partea procurorului acuzat ca tine partea infractorilor si spun ca nu se pune problema de o musamalizare a cazului.

Neputinta si rea-vointa autoritatilor romanesti in fata hotilor de lemn care distrug padurile au ajuns si in presa internationala.

„Crima in padurile Romaniei. Lupta pentru lemn devine violenta”, scrie BBC pe pagina de internet si aminteste ca este al doilea padurar ucis astfel intr-o luna de zile.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini din locul unde a fost găsit trupul pădurarului ucis

Citeste si: VIDEO| Primele imagini din locul unde a fost găsit trupul pădurarului ucis

Fie din cauza ca nu vor, ca nu pot sau ca nu le pasa, guvernantii nostri din ultimii 30 de ani au lasat si lasa in continuare sa dispara in mainile mafiei lemnului ultimele paduri virgine din Europa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si