Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, bărbatul a fost ucis într-o pădure dintre Rogoz şi Lăpuşul Românesc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

„Ieri, 16 octombrie 2019, în jurul orelor 19:00, un coleg al nostru silvicultor, pădurarul Liviu Pop, în vârstă de doar 30 ani, tată a 3 copii minori, a fost ucis cu bestialitate, fiind împușcat cu arma de serviciu de o grupare de hoți de lemne și aruncat într-o râpă. Tragedia s-a produs într-o zonă muntoasă între localitățile Rogoz și Băiuț, Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț din cadrul Direcției Silvice Maramureș”, se arată într-un comunicat al Federației Sindicatelor din Silvicultură Silva.

Citeste si: 6 pădurari uciși și 650 amenințați și atacați, în ulitmii ani. Silvicultorii îi cer lui Klaus Iohannis să convoace CSAT

Acesta este cel de-al treilea caz în decurs de o lună în care un pădurar este agresat.

În 13 septembrie, un pădurar de la Ocolul Silvic Paşcani a fost găsit mort în pădure, existând suspiciuni că a fost victima unei agresiuni.



„Un angajat al Ocolului Silvic Paşcani din cadrul Direcţiei Silvice Iaşi a fost găsit decedat în această dimineaţă într-o pădure de pe raza Districtului V Hărmăneşti, în prezent organele de cercetare penală efectuând cercetări la faţa locului. Pădurarul Răducu G., titularul de canton silvic, a fost descoperit decedat la ora 8:15, prezentând contuzii în zona capului şi a membrelor, în apropiere fiind identificaţi patru arbori cu început de tăiere şi un altul tăiat şi abandonat, existând suspiciuni că a fost victima unei agresiuni”, anunţa Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva.

Citeste si: VIDEO| Pădurar executat în stil mafiot. Detaliile unei crime cu sânge rece


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si