Cele trei fetițe aveau în jur de 11 ani când au început să fi exploatate sexual. Sora uneia dintre ele, o minoră de 16 ani, le-ar fi fost proxenet, în complicitate cu un bărbat de 33 de ani, despre care nu se știe încă dacă îi era concubin sau nu.

Cert e că și el le-a abuzat, iar adolescenta este cea care le căuta clienți și îi ducea acasă la tot felul de bărbați, mulți trecuți de prima tinerețe.

Mama fetelor ar fi știut totul, ba chiar ar fi încurajat-o pe copilă să continue să se prostitueze.

Citeste si: VIDEO| Trei minore, exploatate sexual cu acordul părinților. Coșmarul a durat un an

În cartier a zburat repede vorba că cele trei fetițe ar fi vândute pe lucruri mărunte. În schimbul actului sexual cu minorele- clienții plăteau câte 50 de lei- dar părinții se mulțumeau și cu alimente sau telefoane mobile. Un an de zile a ținut chinul bietelor fete- în tot acest timp fiind și maltratate- spun surse din anchetă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

CRISTINA FULOP- PSIHOTERAPEUT: Chiar mama ar fi putut sa fie abuzata sexual in copilarie si ca atare se raporteaza la cest lucru ca intr-un firesc, faptul ca isi indeamna copiii sa faca acest lucru este practic un mode de supravietuire, de existenta.

Cazul șocant al mamei care și-ar fi încurajat fiica să se prostitueze

În urmă cu cinci luni, au aflat și polițiștii care au început investigația.

Straniu e că în tot acest timp, copilele au fost abuzate în continuare și nimeni nu a luat vreo măsura. Cei de la Protecția Copilului- care ar fi trebuit să monitorizeze familia săracă- habar nu aveau de ororile la care părinții le condamnaseră pe minore.

Nici vecinii nu au încercat să intervină.

GELU DUMINICĂ- SOCIOLOG: De foarte multe ori, stim ce se intampla in jurul nostru, dar e treaba lor. Trăim cu un mental în care acțiunea civică e confundată cu pâra. Capul plecat sabia nu il taie. De multe ori umilinta asta ne e transmisa devine in treaba lui ce face, pe mine nu ma intereeaza, e familia lui.

Fetițele au fost salvate din iad abia astăzi după mai multe percheziții făcute atât la ele acasă- cât și la domiciliile celor bănuiți că ar fi profitat de inocența lor.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Percheziţii în Bucureşti într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor

DIANA SARCA- POLIȚIA CAPITALEI: In urma audierilor, patru persoane au fost reținute in urma audierilor, iar proxeneta de 16 ani este cercetată sub control judiciar, sub acuzația de proxenetism.

Se pare că ar fi mai multe victime, astfel că polițiștii vor extinde ancheta, iar mâine vor audia și alte persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si