Ultimul videoclip tragic al parașutistului Nathy Odinson, în vârstă de 33 de ani, dezvăluie o eroare cu parașuta înainte de a sări în gol de pe clădirea din Thailanda.

Citește și: VIDEO- A murit cea mai bătrână parașutistă din lume. Săptămâna trecută, Dorothy Hoffner a sărit de la 4.000 de metri

Fratele lui Nathy a spus pentru The Sun că fratele său temerar a murit din cauza unei „erori simple de utilizare a parașutei”.

Imaginile tragice care au circulat în weekend pe rețelele sociale îl arată pe săritor făcând o eroare fatală cu parașuta înainte de a se arunca de pe blocul din Thailanda.

Moartea parașutistului, filmată în direct

Nathy Odinson, în vârstă de 33 de ani, a obținut acces pe acoperișul unui bloc de apartamente de 29 de etaje din Pattaya și a sărit în timp ce un prieten l-a filmat.

Bărbatul care și-a găsit sfârșitul în orașul thailandez nu se afla la prima eroare de acest fel. El a mulțumit anterior unui instructor de parașutism pentru că i-a salvat viața.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Mi-ai salvat viața din nou, frate”, spunea Nathy Odinson recent, după ce a fost la un pas de moarte  într-o altă săritură periculoasă.

Nathy și-a documentat aventurile pe rețelele de socializare, inclusiv ceea ce s-a dovedit a fi ultimul său salt de la un bloc turn de 29 de etaje din stațiunea de coastă Pattaya sâmbătă.

Câteva secunde mai târziu după săritura în gol, parașutistul s-a izbit de un copac și apoi de pământ.

Se pare ccă parașuta lui nu s-a deschis, iar fratele lui Nathy, Ed Harrison, în vârstă de 39 de ani, a spus că filmările înfricoșătoare au arătat cum parașuta a fost prinsă în ham- ceea ce înseamnă că nu exista „nicio șansă” să se deschidă.

Parașutistul a murit din cauza unei "erori elementare"

Ed a spus pentru The Sun că fratele său temerar a murit din cauza unei simple „erori ale utilizatorului”.

„Privind acel videoclip, orice parașutist ți-ar spune imediat ce este în neregulă”, a spus fratele alpinistului.

Blocul de pe care a sărit parașutistul britanic 

Blocul de pe care a sărit parașutistul britanic 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si