„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Constandiș, iar în această săptămână vreau să vă prezint o locație unde puteți face poze superbe, dar și să vă distrați pe marginea unui lac, iar avantajul este că e foarte aproape de București”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Constandiș. Cum arată o lecție de echitație?

Ce atracții sunt în această locație

Printre activitățile disponibile în cadrul acestui resort sunt: plimbări cu bărcuțele sau hidrobicicletele și caiac pe lac. Prețurile pornesc de la 35 de lei și ajung la 60. Totuși, este recomandat ca cei care fac astfel de plimbări să nu părăsească zona resortului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În cazul în care apare un pericol, resortul dispune de personal de supraveghere și de intervenție rapidă.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Constandiș. Cum să locuiești pentru o zi într-un palat din inima Capitalei

Această locație are și multe zone unde este lavandă din abundență. Astfel, oamenii pot veni aici ca să imortalizeze momente de neuitat, într-un decor de poveste.

Legat de flori, există și o grădină cu trandafiri foarte colorați.

O altă atracție din această locație este „Pasarela Dorințelor”. Pe acest pod, multe cupluri aleg să își jure iubire pe veci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si