„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vreau să vă arăt frumusețile de pe litoralul românesc. Pe lângă faptul că am descoperit peisaje mediteraneene, vă arăt și o cazare în stil grecesc. Haideți cu mine să vedeți despre ce este vorba”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Te simți ca în Mykonos, în București

Unde se afla plaja

În imediata apropiere a comunei 23 August se află o plajă sălbatică. Această zonă are un peisaj superb și o vegetație bogată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Este aranjat un șir de scări care duce de pe faleză până la malul mării, iar cei care vin aici se pot bucura de liniște și de peisajul superb în timp ce se îndreaptă spre plajă.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Unde luăm picnicul în mijlocul orașului

Cazare în stil grecesc

În apropierea acestei plaje sălbatice se află o cazare.

Locația se află în Vama Veche și are un specific grecesc, toate detaliile aducând aminte de țara unde foarte mulți români adoră să își petreaca vacanțele.

Cazare în stil grecesc

Cazare în stil grecesc

Locația are următoarele facilități: piscină deschisă tot timpul, baldachine și șezlonguri, o terasă ornamentată cu pomi și plante care aduc aminte de Grecia.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si