Nu mergem nici in spatii comerciale aglomerate nici in magazine gen boutique. Stam acasa in pijamale si comandam online.

Atentie insa shoopingul online este plin de surprize. Iata de ce trebuie sa tineti cont.

In vremuri de pandemie, traditiile si obiceiurile se schimba. Daca prin anii trecuti in prag de Ajun stateam cu orele in mall-uri pentru a cauta cadouri, acum facem cumparaturi online ca sa ne ferim de riscul de imbolnavire cu coronavirus.

Dar... atentie! Si shoppingul online are riscurile sale, chiar dacă nu riscăm să ne infectăm!

Ilinca Obădescu are soluția pentru cadoul perfect de Crăciun. Totul, de acasă

Cumparaturile online ne pot usura viata, dar in acelasi timp ne pot goli conturile daca nu suntem atenti la site-urile pe care le utilizam in acest scop. Asadar, primul sfat inainte sa comandati ceva de pe internet este sa verificati magazinul online.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

Informatii puteti afla de la la feedback-urile oferite de clientii anteriori pe site sau pe paginile de socializare ale magazinului online.

Odata parcurs acest pas, puteti sa va alegeti produsele favorite, find atenti la specificatiile lor. De multe ori pozele nu exprima realitatea. In plus, consultati ghidul de marimi. Sunt multe firme nu respecta masuratorile clasice. De exemplu: pentru un site de haine marimea L poate insemna numarul 42, insa pentru altul poate insemna 38.

Aveți grijă când comandați cadoul perfect! Ilinca Obădescu vă spune cum

Un ultim sfat, fiti atenti la conditiile de returnare ale produselor. Desi legislatia prevede obligativitatea magazinelor de a primi inapoi produsele vandute, intr-un termen de aproximativ doua saptamani de la momentul livrării, unele magazine online adauga cateva conditii pe care trebuie sa le indeplineasti ca sa poti sa returnezi produsele comandate. 

Ilinca Obadescu s-a folosit de tehnologie pentru a gasi cadouri pentru toata lumea. Vedeti cum a fost totul in materialul video atașat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si