Ilinca Obădescu se echipează regulamentar si se ia la intrecere cu profesionistii din Delta Dunarii la o partida de pescuit.
Delta Dunării este bine cunoscută ca find locația ideală pentru iubitorii de pescuit.
Se spune că cine nu a pescuit în Delta Dunării, nu a pescuit cu adevărat! Vedeti in materialul video, cine a castigat concursul inedit!

Pescuit în Delta Dunării- surprizele  se țin lanț pentru Ilinca Obădescu

Dupa o zi petrecuta pe malul Dunarii, Ilinca Obadescu s-a retras la un resort de 5 stele din Deltă si a petrecut o seara traditionala lipovenească. A cantat si a dansat alaturi de Ansamblul Mila 23. Lipovenecele i-au facut si o surpriza... au imbracat o intr-un rochie spectaculoasa, in care Ilinca s-a simtit ca o printesa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Delta Dunarii este ideală pentru pescari amatori și profesioniști, dar și pentru iubitorii de natură, de plimbări pe canale și relaxare.

Pescuitul în Delta Dunarii este ca un adevărat refugiu pentru gurmanzi. Produsele bucătăriei din zona sunt gustoase si diversificate, începând de la icre, storceag, până la saramură din pește sau deserturi aromate cu pește.

Delta Dunării este o destinație minunată, nu doar pentru pescuit

Delta Dunarii este inclusă pe lista Patrimoniului Mondial al Unesco, fiind una dintre principalele atracții ale României.

Și-a câștigat locul în această listă datorită faptului că este cea mai mare și mai bine conservată dintre deltele din Europa, fiind a treia cea mai mare biodiversitate din lume, depășită doar de Marea Barieră de Corali din Australia și Insulele Galapagos din Ecuador.
Toamna, păsările călătoare încep să plece spre țări mai calde, dar acum este anotimpul pentru pescuit. Localnicii spun că toamna este imposibil să arunci undița în apă și să nu prinzi nimic.

ilinca obădescu
Ilinca Obădescu la pescuit[Sursa foto: arhivă personală]

Mlaștinile cu stuf acoperă 1563 km pătrați, fiind una dintre cele mai mari întinderi unice de stuf din lume. Delta este nu numai locație de pescuit, este un refugiu pentru iubitorii de animale sălbatice, observatori de păsări, oricine dorește să se îndepărteze de agitația orașului și să stea pentru relaxare câteva zile. Pentru cei care vor să facă plajă există chiar și zone amenajate la Sulina și la Sfântu Gheorghe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si