Andrei, noul concurent din "Casa Iubirii", are 31 de ani, este originar din Satu Mare, ca și Giuly, dar locuiește de aproape 4 ani în Londra.

Citește și: Cine este Andrei, noul concurent din "Casa Iubirii". Julia a ghicit ce zodie este. "Ești foarte bună la asta..."

Andrei este zodia Balanță, lucrează ca șofer, dar urmează și cursurile unei a doua facultăți în Regatul Unit.

El vrea să își găsească jumătatea în România, fiind convins că nu ar putea să prezinte părinților o englezoaică.

Topul preferințelor lui Andrei la intrarea în "Casa Iubirii" a fost: Giuly, Larisa și Virginia. 

Andrei, supus testului "Smash or Pass" 

Andrei a fost pus să o descrie pe Virginia. "Îi dau Smash. Mi se pare că e o fată drăguță, foarte frumoasă, este mereu calculată și e inteligentă", spune Andrei.

Virginia este într-o relație cu Robi și Andrei a declarat încă de ieri că nu este genul care să strice relații. 

"Să nu te superi, ești un băiat OK la prima vedere. Dar la prima vedere și după cum am zis eu am o relație", a fost răspunsul Virginiei.

Andrei și Virginia, în Casa Iubirii

Andrei și Virginia, în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andrei către Julia: Îmi place personalitatea ta

Lui Andrei îi place și de Julia și îi dă și ei "Smash".

"Îmi place personalitatea ta. Pare că ai un zvâc și îmi place de tine".

Ce i-a răspuns Julia: "Nu vreau să te descurajez, dar la prima vedere este PASS, pentru că nu ești genul meu, dar acest pass se poate transforma oricând într-un SMASH". 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ștefania i-a tăiat elanul lui Andrei. Fata aflată într-o relație de cunoaștere cu Cosmin nu vrea să îi dea nicio șansă de cunoaștere noului intrat în casă.

Bianca: Nu îmi plac bărbații care au ca pasiuni jocurile de noroc

Andrei, noul concurent din ,,Casa Iubirii", sezonul 3, a continuat testul ,,Smash or Pass" cu Bianca.

Tânărul venit din Londra îi spune "PASS" Biancăi, dar asta nu înseamnă că nu s-ar putea ca percepția lui inițială să nu se schimbe ulterior.

"Ești o fată foarte drăguță", i-a spus Andrei Biancăi, dar "Nu consider că avem chimie din ce am văzut până acum, dar cum spunea și Julia depinde foarte mult de chimia dintre oameni și s-ar putea să se transforme într-un SMASH".

Și Bianca reacționează cu PASS la adresa lui Andrei. "Nu îmi plac bărbații care au ca pasiuni poker-ul, jocuri de noroc și cam atât". 

Lui Andrei îi surâde cel mai mult Giuly. "Este foarte frumoasă și îmi place cum gândește". Din păcate, primește un PASS de la Giuly.

"Nu cred că ai putea fi pentru mine, dar ești aici în casă și ne vom cunoaște". Andrei consideră că nu s-ar putea potrivit nici cu Aleyna.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Larisa a fost lăsată la urmă, iar Patrick a urmărit cu maxim interes declarațiile lui Andrei. "Categoric SMASH, ești în topul meu", spune Andrei.

Andrei, fascinat de Larisa

Andrei, fascinat de Larisa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Mi-ar plăcea să te cunosc mai bine, să vedem dacă o ducă undeva, dacă o fie chimie sau dacă nu", a spus Andrei.

"Sau dacă plec acasă", a glumit Larisa. Nu a apucat să-i spună în direct, dar Larisa a precizat ulterior: "Să se știe că i-aș fi dat SMASH".

v


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si