Patrick îl abordează direct pe Robert în bucătăria băieților din "Casa Iubirii": "Ai făcut o victimă dincolo! Te place fata". "Te place mult, se vede", îl completează Alex.

Citește și: Julia îi ia apărarea lui Alex, în fața celorlalți băieți din "Casa Iubirii": "E un plus pentru el. Pe voi vă deranjează?"

Robert se eschivează și spune că nu s-a exprimat încă despre o eventuală relație cu Bianca.

Patrick crede că Robert nu este atât de pornit, de aprins la nivel de relație cu Bianca. 

"Este o femeie extraordinară", spune Robert, spre uimirea colegilor de emisiune, care se așteaptă la o reacție mai concretă.

Robert evită să dea un răspuns despre Bianca: "Prima dată trebuie să vorbesc cu ea"

Patrick consideră că Robert fuge de răspuns. "Deci, ești fifty-fifty", spune el.

"Nu fug de răspuns. Nu am cum să îți dau un răspuns, din moment ce nu am vorbit încă cu ea. Prima dată trebuie să am cu ea o discuție și după aceea vorbim aici", se apără Robert.

Marius, dezamăgit de comportamentul Biancăi

Patrick nu înțelege când a apărut Robert în ecuația dintre Bianca și Marius. "Robert a apărut în ecuație de când a stat Bianca aici și Patrick s-a jucat cu părul ei", i-a explicat Marius.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"De atunci am văzut cum se comportă ea în preajma lui", a completat Marius.

Ștefan nu mai înțelege nimic când vine vorba de Bianca: “Poate că după ce s-a ars cu Cosmin, vrea să fie ea cucerită”, spune concurentul din "Casa Iubirii".

Robert nu are prea multe de spus in controversa momentului: “E o femeie extraordinara!”

Bianca l-a dezamagit pe Marius dupa ce i-a spus ca nu-l vede mai mult decat un prieten. Julia nu intelege de ce l-a mai vrut Bianca pe Marius în casă.

Robert și Bianca, îmbrățișare pasionată

Robert și Bianca, îmbrățișare pasionată

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum s-a ajuns la îmbrățișarea dintre Bianca și Robert

Bianca s-a retras într-un colț din casa băieților împreună cu Robert și Marius și le-a povestit despre situația neplăcută prin care a trecut în gala de duminică, unde a fost înțeleasă greșit

"Vreau să mă simt bine cu voi și să găsesc și eu o persoană cu care să mă înțeleg", le-a spus Bianca celor doi. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"Ai venit în casa băieților, te simți tensionată aici? Simți că nu ești bine văzută, bine primită?", a întrebat-o Robert în timp ce s-a apropiat pe banchetă de vizitatoarea din casa fetelor.

"Ești foarte bine primită, Bianca", a completat el, iar Bianca a confirmat că simte asta. "Mă bucur, hai să-ți dau o îmbrățișare", și-a făcut curaj Robert.

Îmbrățișarea s-a prelungit pentru multe secunde iar Marius a făcut fețe-fețe...

Citește și: VIDEO. Robert o strânge puternic în brațe pe Bianca. Gelozie în "Casa Iubirii"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si