Valul de aer tropical a făcut prima victimă. Un bărbat de 60 de ani a murit într-un mod teribil, cu arsuri solare și sufocat de căldura excesivă. Ca o ironie a sorții- urcase pe acoperișul blocului să repare stricăciunile făcute de furtuna din ultimele zile. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Ucis de căldură pe acoperiș

Pompierii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 60 de ani direct pe acoperiș, pe plăcile de azbest încinse la aproape 70 de grade. Apoi l-au mutat cu greu în interiorul blocului.

Intervenția a fost un chin inclusiv pentru pompieri din cauza temperaturilor ridicate. Vecinii sunt șocați de soarta bărbatului. Acesta ar fi zăcut pe acoperiș mai bine de jumătate de oră până când soția s-a speriat și a sunat la 112. În acest timp, a suferit mai multe arsuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se zbătea acolo, el era legat cu frânghia. Se zbătea, dar nu putea nici să strige, nici să... S-a urcat pe acoperiș omul să repare ceva. S-a asigurat cu niște frânghii. A fost singur, ceea ce nu trebuia. Căldura prea mare, a spus un vecin.

În ciuda intervenției contracronometru, soarta bărbatului a fost pecetluită. Lucrul la înălțime, direct sub bătaia soarelui, s-a dovedit fatal.

Decedat, l-am găsit decedat. Pe acoperiș, cu arsuri de gradul 3. Arsuri solare, da, a declarat Ahmed Nazar Chishti, medic.

Bărbatul de 60 de ani era cunoscut cu probleme cardiace. Însă chiar și pentru o persoană mai tânără ar fi fost dificil să reziste mult timp în condiții similare.

Citește și: VIDEO Filmul tragediei de la Cluj. Ovidiu a murit împreună cu părinții săi, în piscina gonflabilă. "E un necaz uriaș"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si